Café Samson heeft een ruim opgezet assortiment met keuze uit zeer veel verschillende dranken. Het assortiment wordt telkens vernieuwd door met name in te spelen op de jaargetijden. Elke maand verschijnt een nieuwe wijn, port en bijzondere bieren op fles ten tonele naast het vaste assortiment.

U kunt kiezen uit meer dan 80 verschillende bieren van fles. Naast de veertien vaste tapbieren Heineken, Brand Up, Chateau Neubourg, Paulaner, De Koninck, Brugse Zot blond, Brugse Zot dubbel, Tripel LeFort, Liefmans Kriek, La Chouffe, Tripel Karmeliet, Kasteel Rouge, Murphy's stout en onze eigen Cleijne Tripel hebben wij maar liefst tien wisselkranen. Café Samson volgt de bierontwikkelingen op de voet, en met name die van eigen land, we hebben dan ook wisselende kranen van Gulpener, Jopen, La Trappe, Oedipus, van Moll, Huyghe, het Anker en de Texelse brouwerij.

Blijf op de hoogte van het wisselend assortiment door het café te volgen op twitter, instagramfacebook of download onze gratis bier-app; waardeer je biertje en krijg zelfs smaakadvies!

Naast de vijf vaste biermenu's bieden wij ook een verrassingsbiermenu aan dat zorgt voor een aangename verrassing onder de talloze bierliefhebbers.Ook voor een proef biermenu. Dit zijn kleinere glazen ( 0,18 ).

Tevens kunt u in Café Samson terecht voor een ruime keuze uit (speciale) jenevers, whiskeys, likeuren of non-alcoholische dranken. Voor uiteenlopende koffievariëteiten (Illy-koffie) bent u in Café Samson aan het juiste adres! Mocht u trek hebben gekregen, dan heeft u een ruime keuze uit diverse borrelhapjes, tosti's, broodjes en panini's.

Ons assortiment is online in te zien.