Café Samson beschikt naast de mogelijkheden in het café over een sfeervolle ruimte naast het café waar u uw gasten kunt ontvangen voor zaken of privé, voor een borrel, een feest of vergadering. De ruimte kan aangepast worden aan de grootte van de groep en beschikt over een eigen bar.

Wij kunnen uiteraard ook uw hapjes of buffet verzorgen. Als u speciale wensen heeft dan horen wij dat graag. Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen en de keuze van hapjes en/of buffet.

Hapjes en/of buffetten mag u eventueel ook zelf verzorgen. Let wel op dat u in dat geval ook zelf voor schalen, borden, bestek en dergelijke moet zorgen. Mocht u zelf hapjes en/of buffetten verzorgen houd er dan rekening mee dat dit ook opgeruimd moet worden.

Wij werken met consumptieprijzen, afkopen is niet mogelijk. De consumptieprijzen zijn beschikbaar op aanvraag. Er zijn uiteraard mogelijkheden om met consumptiebonnen te betalen. Een combinatie tussen consumptiebonnen en contante betaling behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie (ook wat betreft beschikbare data) kunt u kunt u contact met ons opnemen.