Café Samson heeft een ruim opgezet assortiment met keuze uit zeer veel verschillende dranken. Het assortiment wordt telkens vernieuwd door met name in te spelen op de jaargetijden. 

U kunt kiezen uit meer dan 80 verschillende bieren van fles. Naast de veertien vaste tapbieren Heineken, Brand Up, Chateau Neubourg, Paulaner, De Koninck, Brugse Zot blond, Gouden Carolus Classic, IJwit, Filou, Tripel Karmeliet, Kasteel Rouge, Guinness, hebben wij 6 wisselkranen. Café Samson volgt de bierontwikkelingen op de voet, en met name die van eigen land.

Blijf op de hoogte van het wisselend assortiment door het café te volgen op twitter, instagram, facebook of download onze gratis bier-app; waardeer je biertje en krijg zelfs smaakadvies!

Naast de 5 vaste biermenu’s bieden wij ook een verrassingsbiermenu aan dat zorgt voor een aangename verrassing onder de talloze bierliefhebbers.Ook voor een proef biermenu. Dit zijn kleinere glazen ( 0,18 ).

Tevens kunt u in Café Samson terecht voor een ruime keuze uit (speciale) jenevers,gin & tonic’s, whiskeys, likeuren of non-alcoholische dranken. Voor uiteenlopende koffievariëteiten (Illy-koffie) bent u in Café Samson aan het juiste adres! Mocht u trek hebben gekregen, dan heeft u een ruime keuze uit diverse borrelhapjes, tosti’s, broodjes en flammkuchen

Ons assortiment is online in te zien.